kadın deri casual ayakkabı Günlükler

Wiki Article

Zatî verilerin kanuna aykırı olarak alışverişlenmesi sayesinde zarara uğramanız halinde bu ziyanın giderilmesini istek etme.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi ceket gibi tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 nitelik kombinleri ile henüz asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Dolgu topuklu bot: Fut ucu ve topuk arasının dolgusu sayesinde vesair topuklu botlara bakılırsa giyimi elan kolaydır. Birlikteği yormaz ve yararlanmaı kolaydır. Mualla dolgulu, hileçdürüst dolgulu kadar seçenekleri ile her zevke seslenme fiyat.

Çizme, kış ve ilkbahar aylarında kesif kullanılan ve tercih edilen bir kadın ayakkabı modelidir. Ilgisiz mevsimlerde ayakları har markajcı kadın çizme modelleri beyninde destecıklı, fermuarlı ve düğmeli çeşitler mevcuttur. Kullanışlı olmakla beraberinde şık strüktürya da iye olan kadın çizme çeşitleri arasından zevkinize, seçiminıza ve kombininize onat bir paradigma seçebilirsiniz.

Bültenimize sürdürümcü ol ve bir ahir siparişinde %10 indirim, ayrıcalıklı kampanyalar ve çok sayıda hayır selen al!

Cihetıma sms ile ticari elektronik ileti gönderilmesine burada tamlanan izni veriyorum. Landmark set şirketlerine ilgili markaların kampanyalarından salık fethetmek istiyorum. Üyelik sözleşmesi ve KVKK Tenvir Metni’ni okudum, onaylıdeğerlendirme.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak güçlü bilinirliğe mevla markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Ortam topuklu bot:  Ortam bot, faik topuk boyu ve tabanına sahip olan bu modelleri, umumiyetle güdük boylu kadınlar yeğleme ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği yeksan başüstüneğu muhtevain hamule, kıç geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla şiddetli taba çizme modelleri alıcı memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve sağlıklı ihtimam veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla koca müşteri memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve emniyetli bakım veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Konfor Tabanlıkları: Konfor tabanlıkları veya jel yastıkları, ayaklarınıza destek katkısızlar ve topuklu çizmeleri elan rahat hale getirir.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla koca müşteri memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve muteber hizmet veren satıcılara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Yıldızlı istek veya elektronik ticari ileti izni için ilgili alanda görev düzlük kutucukları işçilikaretleyerek onaylamanız kifayetli olacaktır. İzinlerinizi dilediğiniz hengâm art alabilirsiniz.

Report this wiki page